Thuislaadpaal

  • Altijd beschikbaar
  • Sneller en veiliger
  • Groene stroom
  • Slim laden
  • Energie is te verrekenen
  • Binnen 2 weken geïnstalleerd
  • Snel terugverdiend

Heb of overweeg je een elektrische auto en wil je graag een thuislaadpaal kopen? Goed idee! Elektrisch rijden wordt nu door de overheid erg aangemoedigd. 

ElektroMakers levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Met jouw eigen thuislaadpaal kun je op elk gewenst moment jouw elektrische auto opladen. 

Wij leveren zelfs ondergrondse laadpunten, wij zijn immers dealer van het Zeeuwse merk Streetplug!

Een eigen thuislaadpaal voor jouw elektrische auto: wij adviseren je graag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Heb je onlangs een elektrische auto gekocht of geleased, of ben je voornemens om een elektrische auto te kopen? Dan kun je deze bij verschillende oplaadpunten opladen, maar een thuislaadpaal is natuurlijk ideaal. Je zet de auto ’s nachts aan de laadpaal en je kunt ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. 

En heb je onderweg een keer stroom nodig? Dan zijn er op steeds meer plekken bij centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen, mogelijkheden om jouw auto daar tijdelijk te parkeren en op te laden.

Laadpalen

Je hebt de keuze uit een staande thuislaadpaal, een thuislaadpaal die aan de muur bevestigd kan worden en een zelfs ondergrondse! Op grote parkeerplaatsen wordt vaak voor een staande laadpaal gekozen, terwijl in parkeergarages wegens ruimtegebrek vaak een laadpaal aan de muur te vinden is. Zowel laadpalen voor thuis als laadpalen in publieke ruimten zijn er in beide modellen. Op deze manier is er de mogelijkheid om de laadpaal zo netjes mogelijk weg te werken, zodat niemand hier hinder van ondervindt.

Laadpaal onder de grond

Op zoek naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak? StreetPlug is hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto’s. StreetPlug combineert slimme technologie met een strak design. Het biedt een flexibel alternatief voor de laadpaal en is toepasbaar op elke locatie, zowel in openbare ruimten als thuis, bijvoorbeeld verwerkt in je oprit. Zo maakt de StreetPlug het mogelijk dat je overal zorgeloos een elektrische auto kan opladen en je bovendien geniet van een aantal belangrijke voordelen. Ervaar de verschillen tussen Streetplug en laadpalen! 

Slimme laadpaal

Onze laadpalen zijn uitgerust met de allernieuwste technieken. Zo wordt een thuislaadpaal vaak verbonden met het internet. De laadpalen die offline werken, zijn alleen verbonden met de auto. Zodra de stekker in de auto wordt geplugd, begint de auto met opladen en zodra deze wordt losgekoppeld, stopt de oplader. Een slimme laadpaal, die met het internet verbonden is, kan veel meer. Hierbij kun je bijvoorbeeld de laadgeschiedenis inzien en de thuislaadpaal van afstand bedienen. Ook is het mogelijk om automatisch stroomkosten te verrekenen met andere gebruikers, zoals de klanten van jouw thuiskantoor of de buren. Je werkt de software eenvoudig van afstand bij. Handig als je graag inzicht wilt hebben in het stroomverbruik van jouw thuislaadpaal!

Installatie laadpaal thuis

De gecertificeerde monteurs van ElektroMakers verzorgen de installatie van de thuislaadpaal graag voor je. Dat is de veiligste optie en daarom ook ons gebruikelijke advies. Onze monteurs worden namelijk regelmatig getraind en kunnen daardoor met iedere situatie overweg. Zij kennen onze producten door en door en weten hoe ze deze goed en veilig moeten installeren. Wel zo’n prettig idee, toch? Je kunt een laadpaalinstallatie eenvoudig aanvragen. Wij zullen dan al binnen 2 dagen contact met je opnemen voor het doornemen van de situatie en het maken van een afspraak. Doorgaans kan je dan binnen 2 weken je auto al opladen aan jouw eigen thuislaadpaal!

thuislaadpaal
laadpaal

Het is bij de door ons geleverde thuislaadpaal mogelijk om de verbruikte energie te verrekenen met andere gebruikers via een laadpas of app. Hiervoor werken wij samen met diverse partners.

Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk: je kunt als eigenaar bijvoorbeeld gratis laden, terwijl gasten dienen te betalen tegen het ingestelde tarief. Leaserijders kunnen de gebruikte energie op hun laadpaal declareren bij jou als werkgever.

Dit is mede afhankelijk van hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuislaadpaal en een 230V aansluiting, duurt het ongeveer 8 uur. Bij een centraal gelegen oplaadpunt duurt het opladen vaak één tot twee uur. Een snellaadpaal langs de snelweg kan jouw auto al in maximaal 30 minuten opladen. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel af van het type auto en accu. Uiteraard zitten er wel kosten aan vast wanneer je gebruikmaakt van een openbare snellader. De ervaring bij onze thuislaadpalen is dat de gemiddelde terugverdientijd ongeveer 2 jaar is.

Onze laadpunten zijn smart en groen. Dat wil zeggen dat onze producten kunnen communiceren met jouw elektrotechnische installatie. Zodra er bijvoorbeeld tijdelijk te weinig energie beschikbaar is om te kunnen laden, reduceren de laadpalen de te leveren energie aan de auto zolang dat nodig is. Hiermee wordt voorkomen dat de hoofdzekeringen uitvallen. Ook is het mogelijk dat we de laadpunten koppelen aan jouw zonnepanelen. Zo rijd je straks weg met zelf opgewekte zonne-energie! Groener kan haast niet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?