Apollo '69

Sponsor Apollo ’69

  • Respect voor de sociale kant
  • Duurzaam
  • Maatschappelijke en sociale rol

ElektroMakers levert duurzame elektrotechnische oplossingen voor haar klanten in de zakelijke en particuliere markt. Dit betreft o.a. zonnepanelen, laadpalen, energie opslagsystemen, inspecties, keuringen.

Elektromakers is een gecertificeerd en compact bedrijf, waarbij iedereen elkaar kent en niemand een nummer is. We hechten grote waarde aan zelfstandigheid, duurzaamheid, integriteit en respect.

Apollo ’69 besteed vanuit zijn maatschappelijk en sociale functie tevens het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ofwel ondernemen met respect voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

Elektromakers kan zich 100% vinden in die gedachte. Daarom vonden wij het belangrijk om sponsor te worden, om dit verder uit te dragen. Vanaf 2023 is Elektromakers daarom ook sponsor Apollo ’69.

Benieuwd wat Elektromakers voor jou organisatie kan betekenen? Laten we eens kennismaken! 

Verheugd en met gepaste trots zijn is Elektromakers dit voorjaar sponsor van voetbalvereniging Apollo ’69 uit ‘s- Gravenpolder geworden!

Als installateur van duurzame elektrotechnische oplossingen willen wij ook op sociaal vlak ons steentje bijdragen. Apollo ’69 is een voetbalvereniging dat sinds 1967 actief is in het amateurvoetbal. De naam Apollo refereert naar de eerste raketlancering, en in dat licht hopen wij dat ‘The sky the limit’ wordt voor de sportieve ambities van deze mooie regionale club. Het vlaggenschip van de vereniging (het eerste elftal) is op dit moment in de race voor een nacompetitieplaats, waarmee promotie naar de zaterdag derde klasse afgedwongen kan worden.

Naast de sportieve ambities heeft Apollo ’69 ook de duurzame doelen hoog op de agenda staan. De voetbalclub heeft reeds zonnepanelen op het sportpark, wat aangeeft dat men toekomstgericht naar de huidige ontwikkelingen in de wereld kijkt. Wij van Elektromakers verbinden alles, dit dragen wij graag uit en we hopen in de toekomst nog vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid met u te mogen delen! Wij hebben onlangs intern de intentie uitgesproken om ook op het gebied van warmte een rol te gaan spelen in de nabije toekomst. Een overcapaciteit aan energie dus!

Elektromakers wenst onze sportvrienden veel succes toe de komende weken, en houden vanaf de digitale zijlijn de sportieve ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Elektromakers, wie zijn wij?

Onze missie is ervoor te zorgen dat iedereen duurzaam en comfortabel kan leven, wonen en werken. Hoe we dit doen? Door onze passie voor duurzame elektrotechnische oplossingen te delen. Wij werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Wij zien ook Apollo ’69 als een vereniging die aandacht besteedt aan zijn maatschappelijke en sociale functie en ook zeker aan het thema duurzaamheid. Voor Apollo ’69 is niet alleen de investering in de verduurzaming daarin een item, maar zeker ook de bewustwording van de leden en bezoekers. Apollo ’69 zocht een stevige partner die hen daarin kan ondersteunen: en die vonden ze in Elektromakers. De MVO van Elektromakers sluit naadloos aan, aan die van de vereniging. Elektromakers verbindt alles!

Apollo '69