duurzame elektrotechniek

Zonnepanelen, laadpalen, domotica, accu opslag en meer

Duurzame elektrotechniek

Je wilt verduurzamen, maar weet niet goed hoe dat het slimst en meest efficiënt kan. Dan hebben we samen een mooie uitdaging!

ElektroMakers is door haar passie gedreven om ook jouw situatie te verduurzamen. Wij beschikken over de juiste ervaring en oplossingen om te zorgen dat je klaar bent voor de toekomst.

Samen met jou kijken we naar het totale plaatje: waar sta je nu en wat is je wens voor morgen? Zo komen we tot een gewenst resultaat.

Gaan we de uitdaging aan?

We bezitten passie en gedrevenheid om onze klanten te helpen met slimme duurzame oplossingen. Dit doen we door het integraal toepassen van allerlei duurzame elektrotechniek-oplossingen, waaronder zonnepanelen, accu opslag, domotica en laadpalen. Iedere situatie is anders. Dat maakt het ook een mooie uitdaging. Samen met jou kijken we naar de beste oplossing. 

Voor de werkzaamheden nemen we met jou uitgebreid de uitgangspunten door: Wat is het uiteindelijke doel? Wat zijn de beschikbare middelen, wat is er fysiek mogelijk en welk rendement is wenselijk? 

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden. Dat doen we in de regel bij jou op locatie, want alleen zo kunnen wij je voorzien van het beste advies. 

Altijd eerst vrijblijvend een prijsopgave

Na dit gesprek ontvang je van ons een opgave van de kosten voor de werkzaamheden. In dit voorstel maken we ook inzichtelijk wat het rendement zal gaan zijn. Als je hiermee akkoord gaat, plannen wij de montage samen met jou in. Onze medewerkers voeren vervolgens de werkzaamheden uit. Zodra zij klaar zijn met de werkzaamheden, nemen zij samen met jou de werking van het systeem door en geven ze je de benodigde uitleg. 

Enkele weken later nemen wij opnieuw contact met je op om te kijken of alles naar wens is verlopen en de door ons voorgestelde oplossing goed bevalt. 

Indien wenselijk kan er bij ons ook een onderhouds- en/of monitoringcontract afgesloten worden, waarbij we 24/7 uur het systeem in de gaten houden op een correcte werking. Bij onderhoud komen wij eens per jaar langs om alles visueel en technisch te controleren en het systeem schoon te maken.

Zoek je een duurzame oplossing op het gebied van warmte? Ons zusterbedrijf WarmteMakers is thuis in (hybride) warmtepompen, airconditioning en zonneboilers. 

Zakelijke duurzame oplossingen

Smart grid domotica

Uitgekiende energiebalans

Laadpunten voor het wagenpark

Mobiel en duurzaam

Zonnepanelen

Direct rendement

Duurzame particuliere oplossingen

Zonnepanelen

Veilige werkomgeving voor medewerkers

Laadpalen

Optimale brandveiligheid
Vlissingen

Heeft u een duurzame uitdaging?