keuringen

Veiligheid voorop

Inspecties & keuringen

De veiligheid in elektrotechnische installaties is van groot belang. Om te waarborgen dat de veiligheid goed geregeld is, kunnen wij als ElektroMakers keuringen en inspecties verzorgen van de elektrotechnische installatie. Of het nu de elektrische installatie of die van duurzame zonnepanelen betreft, wij verzorgen diverse keuringen en inspecties.

Een inspectie kan gewenst zijn als je zelf de situatie niet meer honderd procent vertrouwt of omdat bijvoorbeeld de overheid of verzekeraar heeft verzocht de conditie van het systeem te overleggen.

Voor de werkzaamheden nemen wij samen met alle klanten de uitgangspunten door: Aan de hand van welke normen wordt de inspectie gehouden en met welk doel? Zijn alle benodigde gegevens aanwezig? Wat wordt er verwacht van de inspectie? We houden rekening met (vitale) onderdelen die niet spanningsloos gemaakt kunnen worden. Daarvoor spreken we een gunstig tijdstip af, desnoods in de avond of in het weekend, zodat jouw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Vrijblijvende prijsopgave

Vervolgens ontvang je een opgave van de kosten voor deze werkzaamheden. Als je hiermee akkoord gaat, plannen wij het bezoek samen met je in. Onze inspecteur voert vervolgens de werkzaamheden uit. Op kantoor worden door deze inspecteur de bevindingen van de keuringen en inspecties verwerkt in een rapportage.

Naast een incidentele keuring is het ook mogelijk om periodieke inspecties door ons te laten uitvoeren. Neem contact met ons op voor een passend advies per mail: inspectie@elektromakers.nl

Onze inspecties

8

Veilige werkomgeving voor medewerkers

10

Optimale brandveiligheid

PV inspectie

Keuring en inspectie van zonnepanelen

NEN 1010 inspecties

Beoordeling van installatiedelen

NEN 3140 inspecties

Beoordeling op veiligheid

Thermografie

Opsporen van mogelijke risicofactoren

Meer weten over onze inspecties?