Hoofdsponsor Jong Ambon

Hoofdsponsor Jong Ambon

  • Respect voor de sociale kant
  • Duurzaam
  • Maatschappelijke en sociale rol
  • Jong Ambon heeft ruim 200 leden

ElektroMakers levert duurzame elektrotechnische oplossingen voor haar klanten in de zakelijke en particuliere markt. Dit betreft o.a. zonnepanelen, laadpalen, energie opslagsystemen, inspecties, keuringen.

Elektromakers is een gecertificeerd en compact bedrijf, waarbij iedereen elkaar kent en niemand een nummer is. We hechten grote waarde aan zelfstandigheid, duurzaamheid, integriteit en respect.

Jong Ambon besteed vanuit zijn maatschappelijk en sociale functie tevens het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ofwel ondernemen met respect voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

Elektromakers kan zich 100% vinden in die gedachte. Daarom vonden wij het belangrijk om sponsor te worden, om dit verder uit te dragen. Vanaf zomer 2023 is Elektromakers daarom ook hoofdsponsor Jong Ambon.

Benieuwd wat Elektromakers voor jou organisatie kan betekenen? Laten we eens kennismaken! 

SV Jong Ambon heeft met het bedrijf Elektromakers BV een overeenkomst afgesloten als hoofdsponsor van de vereniging. Minimaal drie seizoenen zal de Duurzame Elektrotechnische Installateur en zonnepanelenspecialist uit Middelburg als hoofdsponsor aan de vereniging verbonden zijn.

SV Jong Ambon is erg blij met haar nieuwe hoofdsponsor. Namens de vereniging voerde Melvin Telussa, voorzitter van de vereniging, de gesprekken met Michel van Loon. Het was al snel duidelijk dat er een match was tussen de beide partijen. ,,Elektromakers is een zeer passende hoofdsponsor voor onze vereniging. Het bedrijf levert een product en diensten waar een enorme behoefte aan is op dit moment en het bedrijf heeft, mede door de slogan, een zeer positieve uitstraling. Dat de ondernemer ook affiniteit met onze vereniging heeft, maakt de samenwerking nog plezieriger en krachtiger.”

Naast het logo op het shirt van het eerste van SV Jong Ambon zal Elektromakers ook terugkomen op tal van andere uitingen, zoals reclameborden, de SVJA-website, sociale media, officiële mailingen en nieuwsbrieven.

Elektromakers, wie zijn wij?
Onze missie is ervoor te zorgen dat iedereen duurzaam en comfortabel kan leven, wonen en werken. Hoe we dit doen? Door onze passie voor duurzame elektrotechnische oplossingen te delen. Wij werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Wij zien ook Jong Ambon als een vereniging die aandacht besteedt aan zijn maatschappelijke en sociale functie en ook zeker aan het thema duurzaamheid. Voor Jong Ambon is niet alleen de investering in de verduurzaming daarin een item, maar zeker ook de bewustwording van de leden en bezoekers. Jong Ambon zocht een stevige partner die hen daarin kan ondersteunen: en die vonden ze in Elektromakers. De MVO van Elektromakers sluit naadloos aan, aan die van de vereniging. Elektromakers verbindt alles!

Hoofdsponsor Jong Ambon

hoofdsponsor Jong Ambon
Jong Ambon t-shirt
Hoofdsponsor