hoofdsponsor SV Walcheren

Hoofdsponsor SV Walcheren

  • Respect voor de sociale kant
  • Duurzaam
  • Maatschappelijke en sociale rol
  • SV Walcheren heeft ruim 600 leden

ElektroMakers levert duurzame elektrotechnische oplossingen voor haar klanten in de zakelijke en particuliere markt. Dit betreft o.a. zonnepanelen, laadpalen, energie opslagsystemen, inspecties, keuringen.

Elektromakers is een gecertificeerd en compact bedrijf, waarbij iedereen elkaar kent en niemand een nummer is. We hechten grote waarde aan zelfstandigheid, duurzaamheid, integriteit en respect.

SV Walcheren besteed vanuit zijn maatschappelijk en sociale functie tevens het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ofwel ondernemen met respect voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

Elektromakers kan zich 100% vinden in die gedachte. Daarom vonden wij het belangrijk om sponsor te worden, om dit verder uit te dragen. Vanaf zomer 2021 is Elektromakers daarom ook hoofdsponsor SV Walcheren.

Benieuwd wat Elektromakers voor jou organisatie kan betekenen? Laten we eens kennismaken! 

S.V Walcheren zet met nieuwe hoofdsponsor verder in op duurzaamheid Vanaf aankomend seizoen is het bedrijf Elektromakers uit Middelburg één van de nieuwe hoofdsponsors van S.V. Walcheren. M.N. Zuppelli Hypotheken & Verzekeringen was reeds al hoofdsponsor. Elektromakers verbindt zich voor de komende 3 jaar aan de vereniging en zal te zien zijn op de wedstrijdshirts van het eerste elftal, op de voetbaltassen van het tweede elftal en uitingen op en rond de kantine van het hoofdveld. Elektromakers, wie zijn wij? Onze missie is ervoor te zorgen dat iedereen duurzaam en comfortabel kan leven, wonen en werken. Hoe we dit doen? Door onze passie voor duurzame elektrotechnische oplossingen te delen. Wij werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Wij zien S.V Walcheren als een vereniging die aandacht besteedt aan zijn maatschappelijke en sociale functie en ook zeker aan het thema duurzaamheid. Voor S.V Walcheren is niet alleen de investering in de verduurzaming daarin een item, maar zeker ook de bewustwording van de leden en bezoekers. S.V Walcheren zocht een stevige partner die hen daarin kan ondersteunen: en die vonden ze in Elektromakers. De MVO van Elektromakers sluit naadloos aan, aan die van de vereniging.

Zonnepanelen bij S.V Walcheren

S.V Walcheren heeft de laatste jaren al de nodige stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo is het dak van de kantine volledig geïsoleerd en is er LED verlichting in de kantine geplaatst. Ook zijn er nieuwe energiezuinige koelingen geplaatst. Daarnaast wordt het gebruik van plastic in de horeca van de kantine verder gereduceerd. Met Elektromakers wil S.V Walcheren verder inzetten op duurzaamheid. Een eerste stap in dit proces is het plaatsen van zonnepanelen. Afgelopen juli heeft Elektromakers 38 hoogvermogen zonnepanelen op het dak van de kantine gemonteerd. Deze panelen zorgen ervoor dat het totale elektraverbruik van de verenging volledig duurzaam is. Met deze investering zullen de vaste lasten van S.V Walcheren dalen. Het geld dat hier bespaard wordt, komt op deze manier weer terug in de vereniging. De terugverdientijd op deze investering is dan ook maximaal 3 jaar.