Streetplug horeca

Zakelijke Laadpalen

  • Loadbalancing
  • Veiliger
  • Sneller laden
  • Stroom verrekenen
  • Subsidiemogelijkheden

ElektroMakers levert zakelijke laadpalen van 3,7 – 22 kW voor thuis, op de zaak, op de camping en in openbare ruimten. Onze laadpunten zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden. Terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, kunnen alle laadpalen op elk willekeurig laadpuntmanagementsysteem worden aangesloten. 

De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze reageren op flexibele energietarieven.

Het hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Steeds meer bedrijven laten oplaadpunten of zakelijke laadpalen bij hun bedrijfspand aanleggen. ElektroMakers is als elektrotechnisch installateur gespecialiseerd in de aanleg van oplaadpunten en zakelijke laadpalen in de regio Zeeland. Personeel en klanten die een elektrische auto rijden, gaan leasen of kopen, kiezen voor een duurzaam en maatschappelijk verantwoorde optie. Je kunt hen hierin faciliteren door zakelijke laadpalen bij het bedrijf te laten aanleggen. 

Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen die oplaadpunten installeren voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en willen opladen.

Geen zin in deze investering? Wij hebben vele tientallen laadpleinen in eigen beheer zodat onze klanten wel het gemak hebben, maar niet hoeven te investeren. ElektroMakers neemt je graag alle zorgen uit handen, ook de financiële!

Onzichtbare zakelijke laadpalen?

Wellicht wil je liever dat jouw zakelijke laadpalen buiten het zicht van jouw hotel, bedrijfspand of kantoor staan. Dan bieden wij een mooi alternatief: een ondergronds laadpunt voor jouw elektrische wagenpark van Streetplug. Stijlvol design, robuust en eenvoudig in gebruik. Wij zijn exclusief dealer van dit merk in de provincie Zeeland.

Elke locatie stelt uiteraard bepaalde eisen en voorwaarden aan de laadvoorzieningen om het laden veilig, gebruikersvriendelijk en vooral toegankelijk te maken voor gebruikers. Denk aan parkeerterreinen en garages of campings, jachthavens, industrieterreinen of zelfs in een historisch stadshart. De strakke uitstraling van het laadpunt kan van groot belang zijn voor architecten en ondernemers die slimme oplossingen zoeken. Die oplossing bieden wij met de producten van Streetplug.

Waarom een ondergronds laadpunt?

Compact laadpunt

De StreetPlug is 600 x 300 x 460 mm. Met deze compacte afmetingen is de StreetPlug zo groot als twee stoeptegels en past deze goed in het trottoir.

Vermogen

De ondergrondse laadpaal is leverbaar met een max. vermogen van 22 kW. Geschikt voor alle typen elektrische auto's.

Waterbestendig

De ondergrondse laadpaal is uitgerust met een duikerklokprincipe en is op deze manier waterbestendig. Drie speciale componenten zorgen voor een droog systeem.

Mechanische belasting

De maximale puntbelasting van de StreetPlug is volgens de NEN-EN 124 klasse B125 bestendig tegen een belasting van 12.500 kg.

Vandalisme bestendig

De StreetPlug sluit semi-automatisch. Een robuuste elektrische slotvergrendeling zorgt voor een veilige afsluiting van het deksel.

Veilig opladen

Alle vitale elektrische onderdelen zijn verwerkt in het elektrocompartiment; ze zijn ingebouwd in een water- bestendige IP65 behuizing.

streetplug

Jouw zakelijke laadpalen

Met het toevoegen van een laadvoorziening voor klanten en werknemers, wordt er voorzien in een duidelijke boodschap in het kader van milieuvriendelijk en toekomstgericht ondernemen. De zakelijke laadpalen bieden werknemers en bezoekers een extra service. Indien gewenst kunnen de laadpalen voorzien worden van een laadpas-voorziening. Hiermee kan het verbruik verrekend worden en kan het systeem zichzelf terugverdienen: een win-win situatie!  

Wij werken alleen met A-merken, want wij geloven in bedrijfszekerheid voor nu en zeker ook de toekomst. Iedereen wil toch jarenlang zonder zorgen gebruik kunnen maken van een investering? 

laadpaal

Installatie van de zakelijke laadpalen

De gecertificeerde monteurs van ElektroMakers willen graag de installatie van de zakelijke laadpalen (één of meerdere) voor je in orde maken. Dat is de veiligste optie en daarom ook ons gebruikelijke advies. Onze monteurs worden regelmatig getraind en kunnen daardoor met iedere situatie overweg, zowel bij jou thuis als op het werk. Zij kennen onze producten en installatiemethoden door en door. Wel zo’n prettig idee, toch? Je kunt een laadpaalinstallatie eenvoudig aanvragen. Wij zullen al binnen 2 dagen contact opnemen voor het doornemen van de situatie en het maken van een afspraak. Doorgaans kan je dan binnen 2 weken je auto al gaan laden aan een van jouw zakelijke laadpalen!

Het is bij de door ons geleverde zakelijke laadpalen uiteraard ook mogelijk om de verbruikte energie te verrekenen met de gebruiker via een laadpas of app. Hiervoor werken wij samen met diverse partners.

Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk: je kunt als eigenaar bijvoorbeeld gratis laden, terwijl gasten dienen te betalen tegen het ingestelde tarief. Leaserijders kunnen de gebruikte energie op hun laadpaal declareren bij de werkgever.

De laadstations zijn in staat het laadvermogen zelf af te stemmen op de installatie. Dit betekent dat een laadstation kan worden gekoppeld aan een voordeligere aansluiting, maar toch kan laden op hoge snelheid. Als meerdere auto’s worden aangesloten, die meer vermogen vragen dan beschikbaar, zal het laadstation de beschikbare energie zelf verdelen over de voertuigen.

Steeds meer gemeenten signaleren de opkomst van elektrisch vervoer en nemen het initiatief om het duurzaamheidsbeleid te versterken. Het aanleggen van een dekkende oplaadinfrastructuur is een belangrijke stap om de CO2-uitstoot terug te brengen. ElektroMakers verzorgt hiervoor een vlekkeloze uitrol van de complete laadinfrastructuur voor openbare terreinen.

Met de plaatsing van oplaadpunten in je gemeente maak je het inwoners en toeristen makkelijker om over te stappen op elektrisch rijden. Een duurzaam initiatief, omdat elektrisch vervoer de uitstoot van schadelijke gassen in je gemeente terugdringt en zorgt voor schonere lucht. Kortom, elektrisch rijden draagt bij aan een prettigere leefomgeving.

Bij de aanschaf van een laadpunt van ElektroMakers kunnen alle Nederlandse ondernemers die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen, gebruik maken van twee aantrekkelijke subsidieregelingen:

Milieu Investeringsaftrek (MIA)
Met deze regeling profiteer je van een investeringsaftrek van 36% van het investeringsbedrag in de zakelijke laadpalen. Dit komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.

Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
Met deze regeling kun je 75% van de investeringskosten afschrijven. Dit kan op een door jezelf te bepalen moment en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Voorwaarden
Er zitten enkele voorwaarden vast aan het in aanmerking komen voor de MIA/Vamil regeling:

  • De ondernemer/onderneming betaalt in Nederland vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting

  • Het laadpunt valt onder bedrijfscode F3720: Oplaadpunt voor elektrische voer- of vaartuigen en staat dus op de milieulijst 2017.

  • Het meldingsbedrag bedraagt tenminste € 2.500,-

MEER INFORMATIE OVER DE SUBSIDIEREGELINGEN VIND JE HIER.

Aanvragen
Je dient de MIA / Vamil regeling 3 maanden nadat je opdracht gaf (mondeling of schriftelijk) aan te vragen. Dit kan heel gemakkelijk op WWW.MIJNRVO.NL. Let op: vraag hiervoor wel op tijd eHerkenning aan.

zakelijk laadpaal

Maak een afpraak voor een adviesgesprek