thuis laadpaal

Thuis laadpaal voor elektrische auto’s

  • Altijd beschikbaar
  • Sneller en veiliger
  • Groene stroom
  • Slim laden
  • Energie is te verrekenen
  • Binnen 2 weken geïnstalleerd
  • Snel terugverdiend

Heb of overweeg je een elektrische auto en wil je deze graag thuis kunnen opladen? Met een thuis laadpaal kan het! ElektroMakers levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s, overal in Zeeland.

Elektrisch rijden wordt nu door de overheid erg aangemoedigd, dus dit is het moment om de stap te maken. Met een thuis laadpaal, kun je op elk gewenst moment jouw elektrische auto opladen. 

ElektroMakers adviseert je over de beste soort thuis laadpaal voor jouw situatie. Wij leveren zelfs ondergrondse laadpunten, wij zijn immers dealer van het Zeeuwse merk Streetplug!

Een oplaadpunt voor je elektrische auto: wij adviseren je graag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Je hebt onlangs een elektrische auto gekocht of bent voornemens om een elektrische auto te kopen. Dan kun je deze bij verschillende oplaadpunten opladen, maar een thuis laadpaal is natuurlijk ideaal. Je zet de auto ’s nachts aan de laadpaal en je kunt ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. 

En heb je onderweg een keer stroom nodig? Dan zijn er op steeds meer plekken bij centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen, mogelijkheden om jouw auto daar tijdelijk te parkeren en op te laden.

Thuis laadpaal

Je hebt de keuze uit een staande thuis laadpaal, een laadpaal die aan de muur bevestigd kan worden en zelfs een ondergrondse! Op grote parkeerplaatsen wordt vaak voor een staande laadpaal gekozen, terwijl in parkeergarages wegens ruimtegebrek vaak een laadpaal aan de muur te vinden is. Zowel thuis laadpalen als laadpalen in publieke ruimtes zijn er in staande modellen én in modellen voor op de muur. Op deze manier is er de mogelijkheid om de laadpaal zo netjes mogelijk weg te werken, zodat niemand hier hinder van ondervindt.

Hét laadpaal alternatief

Op zoek naar een thuis laadpaal met een mooi design en veel gebruiksgemak? StreetPlug is hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto’s. Een slimme technologie in een strak design. StreetPlus is een flexibel alternatief voor de laadpaal, waarbij het laadpunt zich ondergronds bevindt. Dit systeem is toepasbaar op elke locatie, zowel in openbare ruimten als thuis. Omdat het laadpunt onder de grond verwerkt wordt, behoud je het oorspronkelijke straatbeeld. 

De StreetPlug kun je eenvoudig als thuis laadpunt gebruiken, bijvoorbeeld verwerkt in je oprit. Op deze manier kun je bij jouw eigen laadpunt thuis of bij een ander laadpunt ergens onderweg zorgeloos jouw elektrische auto opladen met een aantal belangrijke voordelen. Ervaar de verschillen tussen Streetplug en laadpalen! 

Smart

Onze thuis laadpalen zijn uitgerust met de allernieuwste technieken. Zo verbinden we de laadpalen vaak met het internet. Er is ook de thuis laadpaal, die offline werkt. Deze is alleen verbonden met de auto. Zodra de stekker in de auto wordt geplugd, begint de auto met opladen en zodra deze wordt losgekoppeld, stopt de oplader. 

Een slimme thuis laadpaal is daarentegen ook met het internet verbonden. Hierdoor kan niet alleen de laadgeschiedenis worden ingezien, maar kan de paal ook van afstand worden bediend. Het is zelfs mogelijk om automatisch stroomkosten te verrekenen met andere gebruikers, zoals klanten van jouw thuiskantoor of buren. Bij een slimme thuis laadpaal kun je de software bovendien van afstand inzien en bijwerken. Handig als je graag inzicht wilt hebben in het stroomverbruik van de laadpaal!

Installatie

De gecertificeerde monteurs van ElektroMakers willen graag de installatie van jouw thuis laadpaal voor je verzorgen. Dat is de veiligste optie en daarom ook ons gebruikelijke advies. Onze monteurs worden regelmatig getraind en kunnen daardoor met iedere situatie overweg. Zij kennen onze producten door en door en weten hoe ze deze goed en veilig bij jou thuis kunnen installeren. Wel zo’n prettig idee, toch? 

Je kunt een thuisinstallatie eenvoudig aanvragen. Wij zullen dan al binnen 2 dagen contact opnemen voor het doornemen van de situatie en het maken van een afspraak. Doorgaans kan je dan binnen 2 weken je auto al gaan laden met jouw eigen thuis laadpaal!

laadpaal

Wil je anderen gebruik laten maken van jouw thuis laadpaal? Dat kan. Het is bij onze laadpalen namelijk mogelijk om de verbruikte energie te verrekenen met de gebruiker via een laadpas of app. Hiervoor werken wij samen met diverse partners.

Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk: je kunt als eigenaar bijvoorbeeld gratis laden, terwijl gasten dienen te betalen tegen het ingestelde tarief. 

Dit is mede afhankelijk van hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuis laadpaal en een 230V aansluiting duurt het opladen van een lege accu ongeveer 8 uur. Bij een centraal gelegen laadpunt duurt het opladen één tot twee uur. Een snellaadpaal langs de snelweg kan jouw auto al in maximaal 30 minuten opladen. De snelheid van opladen van een elektrische auto hangt echter wel af van het type auto en accu. 

Let op: aan het gebruik van een openbare snellader zijn extra kosten verbonden. De ervaring bij onze laadpunten is dat de gemiddelde terugverdientijd ongeveer 2 jaar is.

Onze laadpunten zijn smart en groen. Dat wil zeggen dat onze thuis laadpalen kunnen communiceren met jouw elektrotechnische installatie. Zodra er bijvoorbeeld tijdelijk te weinig energie beschikbaar is om te kunnen laden, reduceren de laadpalen de te leveren energie aan de auto zolang dat nodig is. Hiermee wordt voorkomen dat de hoofdzekeringen uitvallen. Ook is het mogelijk dat we jouw thuis laadpaal koppelen aan jouw zonnepanelen, zodat je straks wegrijdt met zelf zelfopgewekte zonne-energie! Groener kan haast niet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?