zonnepanelen

Zonnepanelen

  • Voorzie in je eigen energiebehoefte
  • Wees duurzaam én bespaar op je energierekening
  • Verhoging van de woningwaarde
  • Gecertificeerde monteurs
  • Gratis btw-teruggave
  • Opbrengstgarantie en 12 jaar installatiegarantie

Wil je verduurzamen? Betaal je wel erg veel aan energie? Denk dan eens aan zonnepanelen. Met zonnepanelen maak je optimaal gebruik van zonne-energie en draag je bij aan een schoner milieu. Zonnepanelen zijn bovendien een zichzelf terugverdienende energiebron. Je zult direct besparen op de steeds hoger wordende energiekosten en zo je investering terugverdienen. 

ElektroMakers is dé zonnepaneleninstallateur in de provincie Zeeland. Wij geven advies op maat en leveren en installeren hoog rendement zonnepanelen met het oog op duurzame energie. En dat met onze unieke opbrengstgarantie. 

Wij leveren al het benodigde materiaal en staan uiteraard ook na de installatie voor je klaar.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

ElektroMakers is dé zonnepanelen-installateur in de provincie Zeeland. Dankzij jarenlange ervaring met zonnepanelen kunnen wij je optimaal adviseren over de beste zonnepanelen voor jouw situatie. Bij ElektroMakers ben je zeker van hoog rendement installaties waarmee je maximaal duurzame energie kunt opwekken. Je draagt daarmee in belangrijke mate bij aan een schoner milieu én aan je eigen portemonnee. Je bespaart direct op je energiekosten en verdient zo mettertijd je investering in zonnepanelen terug.

zonnepanelen

Montage

Onze elektromonteurs plaatsen zeer regelmatig duurzame zonne-installaties. Het geeft ook hen energie om het beste uit de installatie te halen. Tijdens de installatie werken ze altijd veilig en zorgvuldig. Waar nodig maken ze gebruik van vallijnen en gecertificeerde klimmaterialen. 

Nadat de installatie is opgeleverd, krijg je vanzelfsprekend een duidelijke uitleg over de werking ervan. Afhankelijk van het gekozen systeem helpen onze elektromonteurs je ook met de te installeren app, zodat je meteen kunt zien wat de resultaten zijn van jouw zonnepanelen. Mocht het systeem, om welke reden dan ook, niet juist functioneren, dan krijg je daar automatisch een melding van. 

Tot slot is periodiek onderhoud van jouw zonnepanelen ook aan te raden. Wanneer je wilt, kun je ook een onderhoudsplan bij ElektroMakers afnemen. Wij voeren dan periodiek onderhoud uit (denk aan verwijdering van bladeren, vuil, etc.). Je bent dan verzekerd van een optimaal rendement en hoeft zelf het dak niet op. Wel zo veilig!

Opbrengstgarantie

Wij bieden bij iedere duurzame installatie onze unieke opbrengstgarantie. Nadat we bij jou thuis de situatie hebben bekeken, bespreken we alle mogelijkheden en wensen. Op kantoor werken wij een model uit van hetgeen we besproken hebben. We maken daar tevens een simulatie van: de resultaten van de te verwachten opbrengsten staan keurig vermeld in de offerte. 

Aangezien wij achter de systemen en modellen staan die we aanbieden, kunnen we onze klanten ook onze UNIEKE opbrengstgarantie aanbieden. Mochten jouw zonnepanelen niet presteren zoals op voorhand is gecommuniceerd, dan gaan wij gratis kijken hoe we het beter kunnen doen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan krijg je van ons het verschil in opbrengst teruggestort. 

Afspraak = afspraak en beloofd=beloofd passen wij dus letterlijk toe! Wel zo zeker!

Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit. De zonne-energie die door de panelen wordt opgevangen, is een vorm van duurzame energie. De opgewekte stroom van de panelen kan aan het lichtnet geleverd worden (netgekoppeld systeem), in accu’s worden opgeslagen (voor bijvoorbeeld verlichting) of direct worden gebruikt om bijvoorbeeld pompen aan te drijven (autonoom systeem). Vaak wordt een zonnepaneleninstallatie aan het elektriciteitsnet gekoppeld. Door het laten installeren van zonnepanelen, kunnen zowel bedrijven als huishoudens veel kosten besparen op de energierekening.

Het kopen van zonnepanelen is steeds aantrekkelijker geworden. Op de daken in Nederland zien wij dan ook steeds meer van dit soort systemen. 

Helaas merken wij, als erkend installatie- en montagebedrijf, dat er veel partijen actief zijn in zonnepaneelinstallatie terwijl zij niet aantoonbaar kundig zijn om dit werk uit te voeren. Regelmatig komen we zonnepaneelinstallaties tegen van klanten waarbij de installatie slecht of zelfs helemaal niet functioneert. Behalve dat dit vervelend is, is het nog gevaarlijk ook.

Een zonnesysteem op een woning is een serieuze aangelegenheid. Er wordt gewerkt met spanningen die oplopen tot 1000V. Als dit niet goed is geïnstalleerd, bestaat er een reële kans op brand. Of bij een flinke storm kan je dak beschadigd raken. Indien je de schade dan claimt bij de verzekering, krijg je nul op rekest. Goedkoop is ook in deze situatie duurkoop.

ElektroMakers is door een door Installq erkend Installatiebedrijf. We adviseren, leveren en monteren als erkend installateur hoog rendement PV-systemen in de hele provincie Zeeland. Dit doen we al vele jaren. Inmiddels staan we om deze en meerdere redenen volop in de belangstelling. Dat merken wij als installateur en daar zijn we trots op.

Door de steeds stijgende energieprijzen en de dalende prijzen voor panelen, laten niet alleen bedrijven maar ook steeds meer huishoudens zonnepanelen plaatsen. Wij hebben een goede keuze gemaakt in de beste zonnepanelen en geven hierover gratis advies. Het is natuurlijk best een investering, maar wel een die zichzelf binnen een paar jaar terugverdient. Het rendement is zelfs beter dan de rente op een gemiddelde spaarrekening. Juist door de technologische ontwikkelingen genereren zonnepanelen een steeds hogere opbrengst in uw voordeel! Bovendien blijven de prijzen voor zonnepanelen dalen, zodat hierin investeren steeds interessanter wordt.

Voor de beste zonnepanelen van goede kwaliteit kies je een installateur die verstand van zaken heeft! Wij leggen je graag uit wat de beste oplossing is voor jouw situatie. Als dé duurzame installateur in de provincie Zeeland, nemen wij veel werk uit handen en lopen alles met je door van begin tot eind. Wij bekijken samen met jou het totale plaatje: wat is het huidige verbruik, wat zijn de (toekomst)wensen, wat is het uiteindelijke doel? In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. We komen dan ook graag bij je langs voor een eerlijk en goed advies.

zonnepanelen

Natuurlijk ben je benieuwd naar de mogelijkheden!