29 juni 2021

Elektromakers sponsort SV Walcheren

Nieuws
Elektromakers sponsort SV Walcheren

Goed nieuws!

Per 1 juli 2021 is ElektroMakers sponsor Gold van de gezellige en prachtige sportvereniging SV Walcheren

SV Walcheren is opgericht op 4 december 1934. De vereniging is een bruisende sportvereniging met meer dan 600 leden, waaronder ca 450 jeugdleden en vervult een belangrijke maatschappelijke en sociale rol. De vele sociale activiteiten rond het voetbal heeft de vereniging een prominente plaats gegeven binnen Walcheren. SV Walcheren is dan ook een van de grootste verenigingen in Zeeland. Naast uiteraard de sportieve prestaties zetten zij ook vooral in op plezier en het opbouwen van een familieband binnen de vereniging. Liefde en waardering voor de club staat voorop. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De club besteed vanuit zijn maatschappelijk en sociale functie tevens aandacht aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), ofwel ondernemen met respect voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

Zo was het complex één van de eerste verenigingen, waarbij een algeheel rookverbod werd geïntroduceerd, hebben zij geïnvesteerd in LED verlichting en nieuwe koelinstallaties in het clubhuis en is afgelopen seizoen het volledige dak van het clubhuis geïsoleerd. Een volgende stap die in samenwerking met de gemeente gerealiseerd dient te worden is LED sportveldverlichting en introductie van zonnepanelen op ons clubhuis en kleedkamers.

Niet alleen de investering in de verduurzaming is daarin een item, maar zeker ook de bewustwording van onze leden en bezoekers. s.v. Walcheren zocht een stevige partner die hen daarin kan ondersteunen: en die vonden ze in Elektromakers. De MVO van Elektromakers sluit naadloos aan, aan die van de vereniging.

Elektromakers gaat nog voor de zomer 38 hoogvermogen zonnepanelen op de kantine monteren. Deze panelen zorgen ervoor dat het totale elektraverbruik van de vereniging volledig duurzaam is. In de kantine komt een scherm te hangen, waarbij deze verduurzaming goed is te volgen.

svwalcheren

Elektromakers sponsort SV Walcheren

Ook zal Elektromakers de komende jaren de vereniging financieel steunen en daar waar nodig (technisch) bijstaan. Zo is ElektroMakers met ingang van het komende seizoen ook shirtsponsor van het eerste elftal. 

Op naar een mooie duurzame gezamenlijke toekomst!