ElektroMakers

Onze normen en waarden

Het verhaal van ElektroMakers

Onze missie is ervoor te zorgen dat iedereen duurzaam en comfortabel kan leven, wonen en werken. Hoe we dit doen? Door onze passie voor duurzame elektrotechnische oplossingen te delen. Wij werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Tot slot blijven we samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren. Voor nu én voor de volgende generatie. Onze normen en waarden bestaan onder andere uit:

Duurzaam en comfortabel leven, wonen en werken

Het bereikbaar maken van duurzame energie, dat is de missie van de ElektroMakers. Al sinds 2005 geven wij energie met producten en oplossingen waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Dat geeft ons energie! In de loop van de jaren hebben wij hier veel ervaring in opgedaan. 

Onze reeds gerealiseerde zonnestroom projecten leveren jaarlijks voor onze klanten een besparing op van meer dan 4 Mton CO2. 

Wij ontzorgen onze particuliere en zakelijke klanten in de energietransitie. Daar staan we garant voor!

Onze kernwaarden​

Onze kernwaarden vormen de basis van onze onderneming. We communiceren transparant en zijn eerlijk en vriendelijk naar onze medewerkers en opdrachtgevers. Daarnaast gaan we voor een creatieve inslag met duidelijke innovatieve oplossingen in balans met een groei. Wij investeren in de toekomst, voor ons personeel en voor onze klanten. Iedere dag kijken we hoe we het de volgende dag beter kunnen doen. 

onze normen en waarden
Mobiele versie afsluiten