Zonnepanelen, eerlijk geprijsd en met belachelijk veel extra's.

We zitten binnen 2 weken op je dak!

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een mail van ons met aanvullende informatie

Vele Extra's

Bij elke installatie van zonnepanelen in Zeeland krijg je vele extra’s, zoals NEN1010 of PV-keuring, opbrengstgarantie, onderhoud op de installatie, inzicht in de opbrengsten.

Bespaar geld en energie

Bij ons bespaar je al zo honderden euro’s op je hoogrendement* zonnepanelen, omvormer en installatie. Onze panelen leveren zelfs stroom op, als de zon niet schijnt.

Binnen twee weken

Na akkoord offerte staan we binnen twee weken bij je voor de deur en is de installatie van de zonnepanelen een feit.

Extra 1 : NEN1010 of PV keuring

Veiligheid gaat boven alles. Je wilt niet dat er door een slechte installatie brand ontstaat op je dak. Daarom tijdelijk een onafhankelijke NEN1010 of PV-keuring.

Extra 2 : Opbrengstgarantie (uniek)

Dit is een spannende, maar we doen het toch. Deze garantie geven we af op het moment dat we de offerte opmaken in een vorm van een extra korting. In combinatie met de terugverdientijd geven we een garantie op de opbrengst.

Extra 3 : Gratis onderhoud

Na een jaar komen we bij je langs en lopen we de installatie na. We zijn er van overtuigd dat de producten, materialen en installatie van hoge kwaliteit zijn. Deze extra service geven we dan ook graag!

Extra 4 : Inzichten in de opbrengsten

Met zonnepanelen en installatie van ElektroMakers ben je er zo goed als zeker van dat je energierekening 0 euro is of dat je zelfs teruglevert aan het net. Met speciale software op je computer of mobiel apparaat geven we je volledig inzicht in de opbrengsten en resultaten.

Wat we allemaal voor je doen

Dag 1, we komen even langs

We hechten waarde aan persoonlijk contact. En het is belangrijk dat we ter plaatse de situatie bekijken. Daarom komen we altijd langs en doen dan een voorstel dat echt op maat is.

Dag 2-7, akkoord en inplannen

Nadat we de puntjes op de ‘i’ hebben gezet en je akkoord bent met ons voorstel, plannen we de werkzaamheden in.

Dag 8-13, start werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd; veilig en volgens de voorschriften. Na testen laten we alles netjes en opgeruimd achter.

Dag 14, de oplevering

De dag dat we de installatie officieel aan je overdragen. Je krijgt daarnaast een uitgebreide uitleg van het systeem.

Deze Projecten gingen je voor

Zorgeloos zonnepanelen van elektromakers

Installatie van zonnepanelen laat je in Zeeland doen door ElektroMakers . Voor vragen bel je 0118 236 038 of stuur een e-mail naar info@elektromakers.nl.